• Byens beste bruktbilforhandler
  • Vi tar personlig service på alvor

Om oss

Vurderer du å kjøpe bil så har du kommet til rett sted!

Vi i Auto Solution er et team som har hovedfokus på service, kvalitet, og sikkerhet. Vårt mål er å gi deg en god kundeopplevelse og hjelpe deg så du finner frem til den bilen som du vil ha. Vi tilbyr deg en trygg handel og vårt mål er å hele tiden være i utvikling, alt for å hjelpe kunden.

Vårt største mål er at kunder som kjøper bil hos oss skal være hundre prosent fornøyde. Vår oppgave er at du får en så god salgsopplevelse som mulig. Vi kan tilby deg et bredt utvalg av både nyere og pent brukte biler. Hvis du ikke helt har bestemt deg for hvilken bil du skal kjøpe så kan vi gi deg gode råd og  være behjelpelig med å finne akkurat den bilen som passer best for deg og din situasjon. Vi kan tilby biler som passer for familier og deg som er alene.

Det er mange ting å tenke på når man skal kjøpe bil så det kan være lurt å ta seg tid til å undersøke litt før man tar det endelige valget. Når man er ung så er man som regel ute etter visse typer biler mens når man har en familie tenker mer på sikkerhet og romslighet. Uansett hva du leter etter så vil vi på beste måte gjøre alt vi kan for å møte akkurat ditt behov.

Vi kan tilby biler i alle prisklasser og modeller så vi anbefaler deg å komme innom vår utsalg for å ta en uforpliktende samtale og visning. Vårt mål er å hjelpe deg å finne den bilen som du har forespeilet deg. Du vil alltid finne hyggelige kundebehandlere som hjelper deg gjennom hele prosessen.

Det vi tilbyr er:

Et bredt utvalg av biler i alle prisklasser. Om vi ikke har akkurat den bilen som du ser etter inne så anbefaler vi deg å ta kontakt så skal vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg. Har du en eldre bil som du vil selge så er vi også behjelpelige med dette enten i form av  gode råd eller om du vil at vi skal selge bilen for deg.

Innbytte

Vi tar også biler i innbytte bed kjøp av ny bil hos oss

Finansiering

Vi har et godt samarbeid med ulike finanstilbydere så vi setter deg gjerne i kontakt med en av dem om du vil søke om et bil lån.

Dekk og felg

Har du noen spesielle ønsker når det gjelder valg av felger og dekk så er vi behjelpelige med å skaffe deg det du vil ha.

Back to top