• Byens beste bruktbilforhandler
  • Vi tar personlig service på alvor

Våre tjenester

Som Auto Solution-kunde nyter du godt av vår topp service- og overraskende gode tilbud.

banners_Web_wide_01

Vi både reparerer og preparerer biler som kommer inn, og overlater ikke noe til tilfeldighetene. Vi ønsker å gi deg både en god kjøpsopplevelse og en god eieropplevelse etterpå, slik at vi kan bli din rådgiver og partner når det gjelder din bil.

Vi benytter våre samarbeid partere innen ulike felt når vi foretar reparasjoner i glass, mekaniske reparasjoner eller skade reparasjoner av karosseri og interiør om kunden ønsker å benytte av disse tjenestene enten før, under eller etter handelen. Husk at vi har løsning til enhver kunde!

Vi hjelper deg fra A – Å!

Som din bilrådgiver hjelper vi deg med hele bilhandelen – fra A til Å. Vi legger vinn på å gi deg en komplett, trygg og god kjøpsopplevelse. Du får med deg god informasjon, kunnskaper og grundig oversikt over historikken til din nye bil. Vi ordner selvsagt med finansiering, tilleggsforsikringer og garantier utover 2 eller 5 års fabrikkgaranti, som medfølger alle biler fra Auto Solution, om du ønsker det.

Bilen finner vi sammen!

Ring oss for en uforpliktende bilprat. Vi har spesialisert oss på nyere, eksklusive biler. Sammen finner vi bilen som dekker ditt behov og oppfyller dine drømmer. Nye, spennende biler blir jevnlig annonsert på finn.no og på våre hjemmesider. Vi importerer på bestilling, og leverer over hele Landet. Har du spesielle ønsker, har vi løsningen!

Besøk oss i sosiale medier!

Vi ønsker å være GODE på kommunikasjon med våre kunder, og er tilgjengelig 24 timer i døgnet – også i sosiale medier som Facebook og Instagram. Finn oss der, og legg gjerne igjen en hilsen om hvordan du er fornøyd med ditt besøk hos oss.

Back to top